![]() |
ChaTKenT Dostluk ve Paylaşım Platformu'na Hoşgeldiniz!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|
EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR
|
|||
|
sheytan chatkent'in en aktif üyesi
![]() ![]() |
|
||
| 26-07-2008 04:54 PM |
|
||
|
N_s Super UYE
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
| 25-08-2008 04:44 PM |
|
||
|
CartOOnisT AsiL UYE
![]() ![]() ![]() |
|
||
| 09-10-2008 11:22 AM |
|
||
|
LoNqInG ChaTKenT Upload Team
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
| 09-10-2008 02:53 PM |
|
||
|
|
|
EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Nedir, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Hakkında, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Resimleri, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Türleri, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Bilgisi, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Bilgileri, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Hayatı, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Belgeseli, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Videosu, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Sitesi, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR ilanları, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR ilanı,, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Satanlar, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Çeşitleri, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Fotoğrafları, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Eğitimi,EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Görüntüleri, EVLENMEK İSTİYORUM AMA ŞARTIM VAR Özellikleri, |
|
Design By | HYU En Üste Dön | Konulara Dön | Arşiv | RSS |
ChatKent.com kullanıcıları ve üyeleri, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi bulunduğu her türlü fikri eser, fotoğraf, resim vb. materyal ve ürünleri kullanamazlar. ChatKent.com kullanıcı ve üyelerinin, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi olduğu yazı, resim vb. ürünleri kullanması durumunda, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Söz konusu haksız kullanım nedeniyle ChatKent.com un hiçbir hukuki sorumluluğunu bulunmamakta olup, haksız kullanım nedeniyle ChatKent.com un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve/veya adli/idari para cezaları ChatKent.com kullanıcılarına rücu edilecektir.