CHATKENT PLATFORM

ChaTKenT Dostluk ve Paylaşım Platformu'na Hoşgeldiniz!
ChaTKenT'e Hoşgeldin,Ziyaretçi! Kullanıcı Adı:
1 Dakikanı Ayırarak Forumumuza Kayıt Olabilirsin! Şifre :
CHATKENT PLATFORM

ChaTKenT Forum'a Hoşgeldiniz... Giriş Yapmadınız Ya Da ChaTKenT Ailesinin Üyesi Değilsiniz...
Aramıza Katılmak için Lütfen BURAYA Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

ChaTKenT Dostluk ve Paylaşım Platformu'na Hoşgeldiniz!

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Büyümek İster miydik?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuyu Başlatan Üye
Master
Görüntülenme Sayısı
20

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Normal Mod | Çizgisel Mod
Büyümek İster miydik?
Master
Super UYE
ChaTKenT Uyesi

TAKIMI
G.Saray
Bilgiler
Uye No: 25
Grup: ChaTKenT Uyesi
Statü: Çevrimdışı
Karizma Bilgileri
Rep Ver :
Rep Puani : 1
Ruh Halim :Agresif
Açtigi Toplam Konu: 25
Question  Büyümek İster miydik?

19 Yasında Bir Gencin Yazdıgı Mektup:

İçine kapanık bir çocuk gibi sahipsiz sokaklarda oyun oynarken birden bire büyümeye başladığımızı fark ettik. Yeri gelir di ağlardık yeri gelirdi gülerdik. Topla az mı cam kırmıştık. İlerde birer büyük adam olma yolunca hayaller kurardık. Bu büyük şehrin sahipsiz sokaklarında büyümeyi beklerdik. V BÜYÜDÜK. Birer yetişkin oldu. Bizden beklentiler artmıştı. Büyüyünce sorumluluklarımız artmıştı. Küçükken Anne Baba Dediğimiz iNSANLAR Şimdi çocuklarımızın ninesi dedesi olmuştu. Oysa dün olmuş gibi hatırlıyorum annem bana verdiği reçelli ekmeği arkadaşımla paylaştığımı. Şimdi ise sadece 1 ekmek parası için insanların birbirlerini öldürebildiği bir dünyada yaşıyoruz. Bazen kavgalar çıkar bazen insanlar ölür bazen ise insanlar sakat kalır. Şu anda ülkemin problemleri bitmez bir kaynak gibi. Terör türban vs, neydi bilmezdim küçükken halada bilmiyorum. Neden böleydi. Ve bir gün telefon çaldı. Gece saat 03.01. hayırdır inşallah kim bu saatte acaba diyerek açtığım telefonda ki ses bana annem ile babamı kaybettiğimi söylüyordu. Ve bu gün düşünüyorum.

İNSAN BÜYÜDÜKÇE DÜNYASI MI KÜÇÜLÜR YOKSA HAYYALERİ Mİ?

Acaba küçükken bunları yaşayacağımızı bilseydik büyümek ister miydik?

Genç bu mektubu nie yazdığını kimseye sölememiş.

TIKLA ÜCRETSİZ ÜYE OL

Master'in imzası Türk Olmak Gururdur Bizler İcin Sizin İcin Olmasa Bile..!
25-05-2008 04:16 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
« Daha Eski | Daha Yeni »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

ChaTKenT.Com ®
Telif Hakkı © 2002-2008 MyBB Group
Search Engine Optimization by SpiceFuse
Design By | HYU
En Üste Dön | Konulara Dön | Arşiv | RSS
YASAL UYARI

ChatKent.com kullanıcıları ve üyeleri, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi bulunduğu her türlü fikri eser, fotoğraf, resim vb. materyal ve ürünleri kullanamazlar. ChatKent.com kullanıcı ve üyelerinin, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi olduğu yazı, resim vb. ürünleri kullanması durumunda, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Söz konusu haksız kullanım nedeniyle ChatKent.com un hiçbir hukuki sorumluluğunu bulunmamakta olup, haksız kullanım nedeniyle ChatKent.com un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve/veya adli/idari para cezaları ChatKent.com kullanıcılarına rücu edilecektir.

|hayvanlar|evcil hayvanlar|chat|medikal|hamster|malawi|chat|köpek|dostkent|karperisi|