CHATKENT PLATFORM

ChaTKenT Dostluk ve Paylaşım Platformu'na Hoşgeldiniz!
ChaTKenT'e Hoşgeldin,Ziyaretçi! Kullanıcı Adı:
1 Dakikanı Ayırarak Forumumuza Kayıt Olabilirsin! Şifre :
CHATKENT PLATFORM

ChaTKenT Forum'a Hoşgeldiniz... Giriş Yapmadınız Ya Da ChaTKenT Ailesinin Üyesi Değilsiniz...
Aramıza Katılmak için Lütfen BURAYA Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

ChaTKenT Dostluk ve Paylaşım Platformu'na Hoşgeldiniz!

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Alonso McLaren konusunda sessizliğini bozdu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Konuyu Başlatan Üye
Emre ÖZEN
Görüntülenme Sayısı
40

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Normal Mod | Çizgisel Mod
Emre ÖZEN
Yeni UYE
ChaTKenT Uyesi
*

TAKIMI
G.Saray
Bilgiler
Uye No: 286
Grup: ChaTKenT Uyesi
Statü: Çevrimdışı
Karizma Bilgileri
Rep Ver :
Rep Puani : 0
Ruh Halim :Kimsesiz
Açtigi Toplam Konu: 3

F

ernandoAlonso, McLaren'da artık kazanamayacağını bildiği için İngilizekibinden ayrıldığını söyledi. Çifte dünya şampiyonu pilot 2007 sezonusonunda İngiliz takımından ayrılarak, şampiyonluk ihtimali zayıf olanRenault'ya geri dönmüştü.

Casusluk skandalında yaşananların ardından takım içindeki bazı kişilertarafından hain olarak görülen Alonso, "McLaren'ın (2008) aracı kazananbir
araç. Fakat yıl sonunda olanlardan dolayı kazanamayacağımı biliyordum" dedi.

Bahreyn'de Diario As gazetesine konuşan Alonso, McLaren'lailişkileri konusunda sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.İspanyol pilot, çaylak Lewis Hamilton'la yarıştığı takımda McLarentarafından desteklenmediğini hissettiğini söyledi.

Alonso, Renault'ya dönüşünü işaret ederek, "Üçüncü olmaktansa,yedinci olmamı isteyen binlerce insana karşı sekizinci olmayı tercihederim" dedi

McLaren'dan ayrılma kararının kesinlikle doğru bir karar olduğunusavunan Alonso, "Sizin için en iyi yer olmadığını bildiğinizde, eğerkendinizi rahat da hissetmiyorsanız, şahsen orada kalmam doğru olmazdı.En iyisi başka bir yere gitmekti" dedi.

İspanyol pilot, "Sezon boyunca, anlaması çok güç ve ilginçşeylerden dolayı şampiyonluğu kaybedeceğim duygusunu yaşadım. Er veyageç ayrılacağımı biliyordum çünkü takımın felsefesini paylaşmıyordum"diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl McLaren'ın şampiyonluğu kaybetmesinden dolayıyaşadığı başarısızlıkta kendisini pay sahip görmediğini belirtenAlonso, isteksiz bir şekilde, "Tek bir suçlu olduğunu düşünüyorum.Bazen, bu ister sporda olsun ister hayatta, insanlar, sizin onlarhakkında düşündüklerinizden çok farklı yönlerde hareket ediyorlar vesiz de sonunda hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bu benim için geçen yılın özeti" dedi.

2007'de kendini ihanete uğramış hissettiğini kaydeden Alonso,"fakat bu özellikle bir şahıs tarafından değil, genel olarak böyle"ifadelerini kullandı.

McLaren sayfasını kapadıktan sonra 2008'de rekabetten uzakolmasının, F1'den ayrılmasına sebep olması gibi bir düşünceye sahipolmadığını belirten Alonso, "Daha birçok yıl devam etmek istiyorum"dedi.

TIKLA ÜCRETSİZ ÜYE OL

Emre ÖZEN'in imzası GÖKHAN ÖZEN FANCLUB FORUM

Kayit Olmadan Linki Göremezsiniz. Lütfen Linki Görebilmek Için Kayit Olun.
04-04-2008 09:20 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
« Daha Eski | Daha Yeni »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

ChaTKenT.Com ®
Telif Hakkı © 2002-2008 MyBB Group
Search Engine Optimization by SpiceFuse
Design By | HYU
En Üste Dön | Konulara Dön | Arşiv | RSS
YASAL UYARI

ChatKent.com kullanıcıları ve üyeleri, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi bulunduğu her türlü fikri eser, fotoğraf, resim vb. materyal ve ürünleri kullanamazlar. ChatKent.com kullanıcı ve üyelerinin, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi olduğu yazı, resim vb. ürünleri kullanması durumunda, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Söz konusu haksız kullanım nedeniyle ChatKent.com un hiçbir hukuki sorumluluğunu bulunmamakta olup, haksız kullanım nedeniyle ChatKent.com un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve/veya adli/idari para cezaları ChatKent.com kullanıcılarına rücu edilecektir.

|hayvanlar|evcil hayvanlar|chat|medikal|hamster|malawi|chat|köpek|dostkent|karperisi|